شماره های تماس
02144067947 – 09128051786
شماره های تماس: 02144067947 – 09128051786 | info@poranpey.com
رفتار گروه میکروپایل در برابر بارهای جانبی

رفتار گروه میکروپایل در برابر بارهای جانبی

رفتار گروه میکروپایل در برابر بارهای جانبی

 

Micropile group behaviour subjected to lateral loading

 

خلاصه مقاله

میکروپایل ها برای بهسازی دینامیکی و استاتیکی و همچنین بهسازی زیر فونداسیون سازه های موجود مورد استفاده قرار می گیرد.

میکروپایل به خصوص در فضاهایی که محدودیت سقف وجود دارد و همچنین در جاهایی که اجرای شمع های سنتی از لحاظ دسترسی بسیار دشوار می باشد، گزینه جایگزین مناسبی جهت تقویت و بهسازی می باشد.

دو وظیفه از میکروپایل ها می توان انتظار داشت که یکی تقویت فونداسیون سازه ها و دیگری تسلیح خاک است. ادبیات فنی اثرات گروه را در رفتار میکروپایل ها تحت بارهای قائم و جانبی مورد مطالعه قرار داده است.

در این مقاله پاسخ گروه میکروپایل در برابر بارهای جانبی وارده را در خاک های ماسه ای سست، نیمه متراکم و متراک با دانسیته های نسبی ۳۰، ۵۰ و ۸۰ درصد مورد بررسی قرار می دهد.

رفتار گروه میکروپایل ها مورد بررسی در این مقاله تحت تاثیر پارامترهای مختلف نوع ماسه و درصد تراکم آن، فاصله مرکز به مرکز میکروپایل ها و نسبت طول به قطر میکروپایل قرار داشت.

مقاومت های نهایی جانبی میکروپایل ها در فاصله مرکز به مرکز ۲D در خاک های ماسه ای سست و نیمه متراکم در بالاترین مقدار خود اندازه گیری شد.

در ماسه متراکم این مقدار ماکسیمم ظرفیت نهایی میکروپایل در فاصله مرکز به مرکز ۶D مشاهده شد.

به طور کلی از نتایج اینگونه بر می آمد که گروه با نسبت طول به قطر بالاتر میکروپایل ها اثرات گروهی مثبت دارد. مدهای گسیختگی گروه میکروپایل ها نیز تابعی از نسبت طول به قطر میکروپایل ها و دانسیته نسبی ماسه استنتاج گردید.

 

خلاصه ای از نتایج:

مطالعه پارامتریک صورت گرفته در این مقاله همانطور که ذکر شد تاثیرگذاری پارامترهایی از قبیل نسبت طول به قطر، فاصله بین میکروپایل ها و دانسیته نسبی ماسه را نشان داد. تحت بارگذاری جانبی میکروپایل ها، افزایش طول میکروپایل برای یک حالت خاص از طول تاثیری ندارد.

برای میکروپایل های قرار گرفته در ماسه با تراکم ۳۰ و ۵۰ درصد، ظرفیت گروه در حالتی که فاصله ها ۲ برابر قطر هستند ماکسیمم مقدار خود می باشد در حالی که همین مقدار در خاک های متراکم در حالتی بیشینه است که فاصله بین میکروپایل ها ۶ برابر قطر آن ها است.

اثرات مثبت گروه در میکروپایل هایی که نسبت طول به قطر آن ها بالاتر می باشد در هر سه نوع خاک مقدار بیشتری داشت. برای نسبت طول به قطر بیشتر از ۵۰، کارایی گروه به عددی بالای یک در هر ۳ مقدار فاصله متفاوت میکروپایل ها و هر ۳ نوع خاک می رسید.

همانطور که گفته شد مدهای گسیختگی گروه میکروپایل نیز بسیار تحت تاثیر ۲ پارامتر نسبت طول به قطر و تراکم خاک قرار داشت و قابل توجه است که فاصله میکروپایل ها از هم در نوع مد گسیختگی گروه میکروپایل تحت بارهای جانبی تاثیری نداشت.

 

رفتار گروه میکروپایل در برابر بارهای جانبی

 

دانلود مقاله رفتار گروه میکروپایل در برابر بارهای جانبی

[fusion_button link=”https://poranpey.com/wp-content/uploads/2020/04/micropile-group-behavior-subjected-to-lateral-loading.pdf” color=”custom” size=”large” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”#ff8800″ gradient_hover_colors=”#0c00ff” accent_color=”#000″ accent_hover_color=”#fff” bevel_color=”” border_width=”” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Micropile group behaviour subjected to lateral loading[/fusion_button]

با دیگران به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *