شماره های تماس
02144067947 – 09128051786
شماره های تماس: 02144067947 – 09128051786 | info@poranpey.com
پیشرفت های اخیر میکروپایل و آینده پیش روی آن

پیشرفت های اخیر میکروپایل و آینده پیش روی آن

پیشرفت های اخیر میکروپایل و آینده پیش روی آن

 

MICRO-PILE: RECENT ADVANCES AND FUTURE TRENDS

 

خلاصه مقاله

میکروپایل ها کاربردهای موثر بسیاری در زمینه بهسازی خاک جهت تامین ظرفیت تحمل بار و کاهش نشست های ناشی از بار وارده بر فونداسیون داشته اند. فواید میکروپایل ها را می توان به تحمل ظرفیت بارپذیری بالا و اشغال یا محدود نمودن بسیار پایین فضای سایت پروژه و عملیات اجرایی و سرعت بالا اجرا نسبت داد. این سیستم که از انواع شمع ها محسوب می شود، با توجه به دلایلی که ذکر شد بسیار مورد توجه طراحان فونداسیون و کارفرمایان قرار گرفته است. جدای دستگاه های حفاری کوچک و سبکی که این سیستم نسبت به سایر سیستم های بهسازی دارد، میکسر دوغاب و دستگاه پمپ بسیار جمع و جور و کوچکی دارد. نفوذ در حد میکروپایل ها می تواند تا صدها فوت در عمق خاک انجام شود و هر شمع می تواند تا تناژهای بسیار بالا بارگذاری گردد. میکروپایل ها بارها را از لایه روانگرا  خاک به لایه باربر منتقل می کنند تا نیازهای طراح براورده شود. این مقاله یک پروژه واقعی را که در آن میکروپایل هایی با قطر ۱۰۰ میلی متر و طول ۴ متر برای افزایش ظرفیت باربری چندین فونداسیون، مورد مطالعه قرار داده است. میکروپایل ها در اطراف هر فونداسیون با زاویه ۷۰ درجه نسبت به افق اجرا شده بودند. تکنولوژی میکروپایل یک سیستم قابل اعتماد شمع-مانند است که می تواند بارهای محوری و جانبی را با ایجاد کمترین صدمه و اختلال برای سازه های موجود تحمل کند. سیستم میکروپایل به دلیل توانایی بالا در انتقال بارها به لایه های باربر از طریق اصطکاک جانبی و همچنین به دلیل فواید آن اجرایی آن ها من جمله نیاز به فضای کم برای اجرا و همچنین سرعت بالای اجرای آن ها نسبت به شمع ها بسیار رایج و مورد توجه قرار گرفته اند. میکروپایل ها همچنین قابلیت اجرا با یک یا چند روش بهسازی دیگر را توامان دارند که به این ترتیب راه گشا بسیاری از نیازهای پیچیده پروژه در نظر گرفته می شوند. نتیجه اعتماد به این سیستم بهسازی اقتصادی شدن و در عین حال صرفه جویی در زمان اجرا پروژه می باشد. این مقاله پیشرفت های میکروپایل را مورد بحث قرار می دهد همچنین جدیدترین تحولات و آینده پیش رو این سیستم را مد نظر قرار می دهد.

 

 پیشرفت های اخیر میکروپایل و آینده پیش روی آن

 

نکات کلیدی مقاله

با توجه به این مقاله نکات مثبت و منفی میکروپایل را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

نکات مثبت:

  1. دستگاه اجرای میکروپایل کوچک و سبک می باشد و در جاهایی قادر به فعالیت است که ماشین آلات سنگین بهسازی خاک مانند شمع امکان اجرا ندارند.
  2. میکروپایل را می توان در مقاطع زمانی منقطع اجرا کرد، بدین ترتیب در محل هایی که محدودیت سقف وجود دارد بهترین روش برای افزایش ظرفیت باربری نسبت به سایر روش ها محسوب می شود.
  3. میکروپایل ها هم به عنوان بهسازی فئنداسیون هایی که از قبل وجود داشته ایند و دچار نشست شده ایند قابل اجرا هستند هم برای فونداسیون هایی که قرار است اجرا شوند.
  4. اجرای میکروپایل سر و صدا و لرزش بیسار کمی تولید می کند و موجب آلودگی صوتی و یا آسیب به سازه های موجود نمی شود.
  5. اجرای میکروپایل ها اسپویل یا پساب کمی تولید می کند.
  6. میکروپایل ها را به راحتی می تواند به صورت مایل یا افقی اجرا کرد.
  7. میکروپایل ها بسیار جایگزین مناسبی برای شمع ها در جاهایی که نیاز به افزایش ظرفیت باربری یا نیاز به اجرا در محل هایی که دسترسی سخت است، می باشد.

نکات منفی:

  1. اشیا یا سنگ های سخت زیر خاک ممکن است موجب انحراف یا حتی انسداد میکروپایل ها گردند.
  2. فرسایش یا خوردگی المان ممکن است اتفاق بیوفتد که البته نیاز به تمهیدات خاصی دارد
  3. نسبتا نسبت به یک سری از روش های بهسازی ممکن است گران تمام شود
  4. چکش برای ضربه زدن کمی صدا و لرزش تولید می کند که برای سازه های خیلی حساس ممکن است مشکل ساز شود.

دانلود مقاله

[fusion_button link=”https://poranpey.com/wp-content/uploads/2020/04/MICROPILE-RECENT-ADVANCES-AND-FUTURE-TRENDS.pdf” color=”custom” size=”large” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”#ff8800″ gradient_hover_colors=”#0c00ff” accent_color=”#000″ accent_hover_color=”#fff” bevel_color=”” border_width=”” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]MICRO-PILE: RECENT ADVANCES AND FUTURE TRENDS[/fusion_button]

با دیگران به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *