دستور العمل طراحی پایدار سازی گود به روش اختلاط عمیق خاک و سیمان
طراحی پایدار سازی گود به روش اختلاط عمیق خاک و سیمان:
خلاصه مقاله:
اختلاط عمیق یا DSM یکی از روش های بهسازی خاک به منظور افزایش مقاومت خاک یا کنترل نشست و یا کاهش نفوذپذیری خاک می باشد. در این روش از اوگرهای چند محوره و پره های اختلاط برای ساخت ستون ها با همپوشانی مناسب در خاک استفاده میشود. کاربرد این روش در پایدارسازی گود، افزایش ظرفیت باربری بستر، کاهش تغییر شکلها، جلوگیری از گسیختگی لغزشی، کنترل نشت آب با ایجاد پرده آب بند و به عنوان سیستمی برای جلوگیری از بالاآمدگی کف گود می باشد. DSM به طور تاثیرگذاری در گودبرداری ها هم در بحث پایدارسازی گود و هم به عنوان پرده آببند برای جلوگیری از نشت آب و کاهش سطح آب می تواند از نظر اقتصادی و فنی جایگزین بسیار مناسبی برای روش های سنتی باشد.
همچنین DSM در حال حاضر در بسیاری از پروژه ها در سطح دنیا انجام می گیرد درحالیکه روند استانداردی برای طراحی و اجرا آن وجود ندارد و کاربردهای متفاوت آن مورد ارزیابی قرار نگرفتی است. با ظهور این روش به عنوان جایگزینی برای روش های پایدارسازی گوبرداری، نیاز به راهنما و دستورالعمل هایی برای طراحی، آنالیز و ساخت بیش از پیش احساس می گردد. هدف اصلی این تحقیق توسعه روشی برای طراحی سیستم نگدارنده و پایدارسازی با استفاده از ستون های اختلاط عمیق (ستون های DSM) می باشد. روش ارائه شده با استفاده از مدل سازی های عددی یک پروژه وقعی اجرا شده می باشد.
دانلود مقاله
[fusion_button link=”https://poranpey.com/wp-content/uploads/2017/11/etd-tamu-2004C-CVEN-Rutherf-2.pdf” color=”custom” size=”large” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”#ff8800″ gradient_hover_colors=”#0c00ff” accent_color=”#000″ accent_hover_color=”#fff” bevel_color=”” border_width=”” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] طراحی پایدار سازی گود به روش اختلاط عمیق خاک و سیمان (انگلیسی) [/fusion_button] |