شماره های تماس
02144067947 – 09128051786
شماره های تماس: 02144067947 – 09128051786 | info@poranpey.com

عنوان پایانامه: پایدارسازی گود با استفاده از روش توامان جت گروتینگ و انکراژ

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در print
عنوان پایانامه: پایدارسازی گود با استفاده از روش توامان جت گروتینگ و انکراژ

عنوان پایانامه: پایدارسازی گود با استفاده از روش توامان جت گروتینگ و انکراژ (مطالعه موردی)

 

در ادامه مختصری از فصل اول پایان نامه آورده شده است.

 

مقدمه

اجرای صحیح و ایمن گودبرداری همچنین انتخاب روشی مناسب برای پایداری گود به‌ویژه با توجه به حوادثی که ممکن است برای ساختمان‌های مجاور از حیث تهدید جان مردم و نیز خسارت‌های مالی و جانی به وجود آید، از مهم‌ترین دغدغه‌های مهندسین ژئوتکنیک به‌ویژه در شهرها بوده است. تعیین روش انجام عملیات گودبرداری به پارامترهای مختلفی ازجمله شرایط ژئوروشی خاک، نوع سازه‌ای که باید ساخته شود، سازه‌های اطراف پروژه، سطح آب زیرزمینی، وجود آبخوان‌ها، تأسیسات زیرزمین و غیره بستگی دارد. یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار جنبه اقتصادی عملیات است. درنتیجه نیاز به طرحی ایمن و اقتصادی برای پایدارسازی گود با توجه به شرایط گفته‌شده در جامعه ژئوروش احساس می‌شود. این امر با داشتن دید کامل از همه روش‌های گودبرداری توسط مهندسین مربوطه امکان می‌گردد. در این پایان نامه سعی شده است یکی از این روش‌ها مانند جت گروتینگ را موردبررسی قرار داد. در این فصل کلیات ارائه‌ شده در این تحقیق دربندهای زیر ارائه‌ شده است.

 

بیان موضوع و اهمیت مسئله مورد بررسی

در مناطقی که سطح آب زیرزمینی بالا است، علاوه بر مشکل پایدارسازی ، جلوگیری از نشت آب از دیواره‌ها و کف نیز بسیار حائز اهمیت می‌باشد. از روش‌های مناسب به‌منظور جلوگیری از نشت آب از دیواره گودها در مناطق شهری (با توجه به محدود بودن فضا و محدودیت عبور و مرور ماشین‌آلات سنگین) استفاده از پرده آب‌بند با روش‌های تزریق با فشار بالا و یا اختلاط عمیق خاک است که می‌توان قبل از شروع گودبرداری در اطراف زمین و به‌صورت درجا اجرا کرد. این روش‌ها برخلاف روش‌های معمول دیوار آب‌بند که به‌وسیله چنگزن­ها و جرثقیل‌های بزرگ انجام می‌شود، بدون کوچک‌ترین تأثیری بر ساختمان‌های مجاور اجرا می‌گردد و استفاده از این روش‌ها در مناطق شهری توصیه می‌شود. در این روش علاوه بر آب‌بند کردن دیواره با عمیق‌تر کردن ستون‌های جت گروتینگ (jet grouting) و اختلاط عمیق خاک نه‌تنها از نفوذ آب از دیواره ، بلکه از جوشش ماسه از کف (با توجه به کاهش گرادیان هیدرولیکی ناشی از افزایش مسیر جریان آب) نیز جلوگیری می‌شود.

این نوع دیوار آب‌بند به‌وسیله پروفیل‌های فولادی در فواصل مشخص تسلیح می‌شوند که این پروفیل‌ها نقش پایه‌های نگهبان را برعهده‌گرفته و همراه با سامانه مهار اصطکاکی عملکرد مناسبی در پایدارسازی گودها خواهد داشت. مهارهای اصطکاکی به‌وسیله کمربندهای افقی نیروهای وارده از طرف خاک بر پایه‌های نگهبان را تحمل می‌کنند. در این پروژه دستیابی به دیوار آب‌بند و پایه نگهبان به‌صورت توأمان ممکن گردیده است.

 

اهداف تحقیق

هدف از این تحقیق چگونگی مدل‌سازی سامانه پایدارکننده پایه‌های نگهبان به روش تزریق با فشار بالا یا همان جت گروتینگ تسلیح شده، مقایسه نتایج به‌دست‌آمده از مدل شبیه‌سازی‌شده کامپیوتری و ارائه نتیجه در این مورد می‌باشد. لازم به ذکر است قدمت استفاده از روش فوق به‌منظور پایدارسازی دیواره گود در ایران به یک سال نمی‌رسد و یکی از اولین پروژه‌ها با سامانه فوق به که مورد مطالعه این پایان نامه نیز می باشد، پروژه ای در شهرستان کلاردشت در شمال کشور هم‌اکنون در حال اجرا می‌باشد. علاوه بر موارد گفته‌شده تأثیر تغییرات پارامترهای سازه‌ای به‌عنوان‌مثال نحوه چینش پروفیل‌های فولادی و یا طول گیرداری پایه‌های نگهبان بر تغییر شکل‌های دیواره، پایداری و … نیز موردبررسی قرار می‌گیرد.

با توجه به اینکه از این روش در ایران به‌عنوان یک روش کاملاً جدید و موثر یاد می‌شود، تحقیق اینجانب در راستای طراحی و اجرای دقیق‌تر و بهینه کارهای مشابه آتی می‌تواند مفید و کارگشا باشد.

 

عنوان پایانامه: پایدارسازی گود با استفاده از روش توامان جت گروتینگ و انکراژ

 

ساختار پایان نامه

 

فصل اول:مقدمه

ارائه مختصری از موضوع تحقیق، اهمیت موضوع موردمطالعه و خلاصه­ای از موضوعات بررسی‌شده در هر فصل می­باشد.

فصل دوم: مروری بر ادبیات موضوع

به دلیل وجود منابع معتبر و زیاد در مورد روش مهارهای اصطکاکی وجود دارد، در این فصل خلاصه­ای از مهارهای اصطکاکی آورده می­شود ولی همان‌طور که قبلاً ذکر شد با استفاده از روش جت گروتینگ دستیابی به دیوار آب‌بند و پایه نگهبان به‌طور توأمان با سرعت اجرایی بالا ممکن گردیده است. نظر به اینکه در مورد مبانی طراحی، روش اجرا و کاربردهای این روش، در اکثر منابع و مراجع مهندسی ژئوتکنیک، نکاتی کم یا خلاصه و یا پراکنده ارائه‌شده است، لذا در این فصل توضیحات کامل‌تری در این مورد ارائه گردیده است.

همچنین در این فصل به معرفی چند نمونه از پروژه‌های مشابه انجام‌گرفته در دنیا همراه با ذکر جزییات مربوط به آن‌ها پرداخته‌شده است و تنها به ذکر چند نمونه از پروژه‌های مشابه بسنده شده است.

فصل سوم: معرفی پروژه و نرم‌افزار و صحت سنجی

در این فصل پروژه موردمطالعه اینجانب به تفسیر آورده شده است و به معرفی نرم‌افزار مورداستفاده در مدل‌سازی و مبانی محاسباتی آن پرداخته ‌شده است. همچنین صحت و دقت نرم‌افزار و نحوه صحیح مدل‌سازی با مقایسه با نتایج حاصل از اندازه‌گیری‌های محلی مورد ارزیابی قرارگرفته است.

فصل چهارم: حساسیت­سنجی

در این فصل با استفاده از نتایج حاصل از مطالعات ژئوروش و روابط موجود در ادبیات فنی ضمن استخراج پارامترهای ورودی نرم‌افزارها، مدل‌سازی و تحلیل عددی پروژه بیمارستان خصوصی مراغه انجام و نتایج با اندازه‌گیری‌های محلی مقایسه شده است.

فصل پنجم: نتیجه‌گیری و پیشنهاد

درنهایت نتایج حاصل از این تحقیق، جمع‌بندی و پیشنهاد‌هایی در مورد تحقیقات بعدی در این زمینه ارائه شده است.

 

برای دریافت این پایان نامه به ایمیل سرپرست فنی شرکت که در زیر آمده است، پیام حاوی درخواست پایان نامه ارسال فرمایید:

Moein_shadi@civileng.iust.ac.ir

درباره پوران پی

بيش از يک دهه تجربه در ارائه خدمات نوين مهندسي ژئوتکنيک و بهسازي خاک همچون: نيلينگ و انکراژ ميکروپايل ستون شني ارتعاشي جت گروتينگ و اختلاط عميق ارائه خدمات مشاوره و مطالعات ژئوتکنيک

سایر خدمات